Ballenbak Circus

€121 per dag

Een opblaasbare ballenbak met circus thema is net als een gewoon springkussen een succes voor de kleintjes! De opblaasbare ballenbak heeft op het dak een 3D-object en op de wa...

  • Past in auto
  • Snel opbouwen
  • Vliegtuig thema
  • Max. 12 personen
Reserveren
Ballenbak Circus

Een opblaasbare ballenbak met circus thema is net als een gewoon springkussen een succes voor de kleintjes! De opblaasbare ballenbak heeft op het dak een 3D-object en op de wanden zitten leuke afbeeldingen passend bij het thema. Deze opblaasbare ballenbak met circus thema staat op een opblaasbare bodem. Daardoor is deze ballenbak ook geschikt om als springkussen te gebruiken voor de wat kleinere kinderen.

Handig om te weten

Huren bij Multifun betekend huren All-inclusive en zonder zorgen. Alle benodigdheden zijn standaard inbegrepen en worden door ons meegeleverd.

Zelf opbouwen is eenvoudig geregeld. Op onze handleidingen pagina vindt u alle benodigde instructies. Lukt het niet? Gewoon even bellen!

Contact opnemen
Praktische informatie: Max. totaal 10 personen Tijd voor opzetten ca. 10 minuten 2 personen voor opzetten/afbreken Pakket formaat 0,8 x 0,9 x 0,9 meter Blowers 1,1 kW x 1 Lengte 4,6 (m) Breedte 3,4 (m) Hoogte 2,5 (m)
Onze klanten aan het woord “Leuk weekend gehad! Makkelijk geregeld en goede service.” Sascha Bolk - Weekend
Springkussen huren Amsterdam
Onze klanten aan het woord “Zelf ophalen en terug brengen werkt perfect. Kwaliteit van het bad was ook boven verwachting. Is zeker een aanrader!” Klant - Week
Springkussen huren Nijmegen
Vragen?

Onze klantenservice
helpt graag verder!

Klantenservice medewerker
020 - 213 4094

Dagelijks 08:00 - 22:00

E-mail ons

7 dagen per week antwoord.

Veelgestelde vragen

Meer dan 25 antwoorden