Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar een specifiek antwoord op uw vraag en vindt u deze hier niet? We helpen graag!

Ja, wij vragen een borg van €150,- per springkussen. Deze borg wordt direct afgerekend bij het maken van uw reservering. Wanneer wij de springkussen en toebehoren terug hebben ontvangen zal het springkussen worden gecontroleerd, als alles in orde is zal de borg natuurlijk terug overgemaakt worden. Omdat het controleren enige tijd in beslag neemt zal de borg binnen 7 dagen naar het door u opgegeven rekeningnummer worden overgemaakt. Mocht de aan u verhuurde springkussen niet zoals verhuurd worden terug ontvangen, dan kunnen wij kosten in rekening brengen. Meer informatie over de hoogte van deze kosten vindt u in de algemene voowaarden.

Als u bij ons een springkussen huurt ontvangt u:

  • Springkussen
  • Blower(s)
  • Afdekzeil
  • Grondzeil
  • Verankerings materialen
  • 25 meter verlengsnoer(en)
  • Speciaal reinigingsmiddel
  • Handleiding

Dit is erg eenvoudig, wij leveren een uitgebreide handleiding of videomateriaal. U bent hier doorgaans ongeveer 10 tot 15 minuten mee bezig. Kijk voor specifieke informatie op de product pagina. U kunt er ook voor kiezen om ons te laten opzetten en afbouwen, hiervoor rekenen wij €50,- (transportkosten exclusief).

Zorg er altijd voor dat u een geaard stroompunt heeft dat 230V kan leveren en 16A aankan, let hier ook op als u verlengsnoeren gebruikt. Ieder springkussen neemt dus ongeveer 10 A af. Een normale stroomgroep in huis kan 16 A aan, dit betekent dus dat wanneer u meerdere springkussens huurt, ieder springkussen op een aparte groep moet.

Ook hiervoor vindt u een uitgebreide uitleg in onze handleiding of we hebben video materiaal. De duur die u bezig bent met het afbouwen is afhankelijk van de grootte, doorgaans neemt dit 15 tot 30 minuten in beslag met reinigen. Als wij het springkussen komen ophalen bij u kunnen wij ook voor u afbouwen. Door ons afbouwen kan alleen in combinatie met bezorging en installatie, de kosten voor installatie en afbouwen is €50,- (exclusief transportkosten).

De hoeveelheid plaats welke benodigd is hangt af van het soort springkussen dat u huurt, kijk voor specifieke afmetingen onderin op de specifieke product pagina.

Zeer waarschijnlijk wel. Mocht u twijfelen bel ons dan gerust op voor advies. Afmetingen voor het vervoer vindt u beschreven als pakketafmetingen op de product pagina.

Op moment dat u bij ons een reservering maakt kunnen wij vragen om een copy van uw legitimatiebewijs. Uw bsn nummer mag afgeschermd worden. Het legitimatiebewijs dient ter verificatie van uw naam en geboortedatum omdat wij zelfstandige (niet personeel bezette) afhaal locaties hebben. Na het einde van de huurperiode verwijderen wij uw copy legitimatie uit ons systeem.

Ja, wij verwachten de verhuurde materialen en toebehoren schoon en droog terug. Speciaal reinigingsmiddel leveren wij hiervoor altijd bij (of eventueel met schoonwater reinigen). GEBRUIK GEEN ANDERE MIDDELEN! Indien de gehuurde producten en eventuele toebehoren vervuild of beschadigd terug komen, brengen wij hiervoor kosten in rekening. Meer over deze kosten en de hoogte hiervan vindt u in onze algemene voorwaarden.

Voor onze afhaaltijden verwijzen we graag naar onze Locaties pagina. Hier vindt u de openingstijden specifiek per afhaal locatie. In geval dat u kiest voor bezorging bellen we u om samen een tijdstip af te spreken. Dit is 7 dagen per week mogelijk.

Omdat wij gaan voor een eerlijke en transparante prijs rekenen wij geen extra toeslagen op feestdagen.

Ja, dit is mogelijk. Plaats hiervoor direct via onze website meerdere bestellingen of neem contact met ons op. Let wel dat de borgsom per product berekend wordt. Mocht u aanhuren voor een evenement of organisatie neem gerust contact met ons op voor een aangepast aanbod.

Onze klanten aan het woord “Leuk weekend gehad! Makkelijk geregeld en goede service.” Sascha Bolk - Weekend
Springkussen huren Amsterdam
Onze klanten aan het woord “Zelf ophalen en terug brengen werkt perfect. Kwaliteit van het bad was ook boven verwachting. Is zeker een aanrader!” Klant - Week
Springkussen huren Nijmegen
Vragen?

Onze klantenservice
helpt graag verder!

Klantenservice medewerker
020 - 213 4094

Dagelijks 08:00 - 22:00

E-mail ons

7 dagen per week antwoord.

Veelgestelde vragen

Meer dan 25 antwoorden